SOLGT - Axon Flybarless

Helicoptere i alle størrelse - el og methanol
Besvar
Brugeravatar
Bjarne
Indlæg: 40
Tilmeldt: 08 jan 2017 18:33
Kontakt:

SOLGT - Axon Flybarless

Indlæg af Bjarne » 13 aug 2017 11:51

axon.jpg
Rigtig fin lille sag:

Specielt udviklet til alle typer RC-helikopter, AXON kombinerer alle state-of-the-art-funktioner Som en af de vigtigste detaljer, når du er ude på flyvepladsen, er den intuitive og nemme håndtering og indstilling af alle parametre uden behov for en pc eller en separat programmeringsenhed med Android- og iOS-Apps via Bluetooth.

AXON vil overbevise dig med sin ultra-præcise flystyring, seneste 32-bitsteknologi, op til 3 banksæt, intelligent vibrationsanalyse og for alle, der ikke ønsker at gå glip af en enkelt ting, nu med en guvernørfunktion til el og gas / nitro. Desuden er AXON kompatibel med alle almindelige analoge og digitale serielle Tx / Rx protokoller. Denne innovative teknologi, der er tilgængelig for alle RC-piloter, kommer i et helt nyt X-hus fremstillet af brandrød aluminium. Det hele virker simpelthen godt og solidt, og i den blinkende lysdiode vil du finde dig selv på et nyt niveau af ydeevne.

Data:
Ultra-Precise Flight Control - Latest 32-bit Technology - Multiple Horizon & Rescue Modes - 3 Bank Sets - Integrated Governor - Intelligent Vibration - Analysis - Android & iOS Compatible - Multiple Protocol Input -Online Updateable - Prepared with Sensor Bus
I haven't lost my mind. It's backed up on tape somewhere.

Besvar